Last van een verstopping?

Onze Rioolslangen voor Kärcher lossen het op

Bekijk hoe eenvoudig het is

Play Video

Bekijk onze Rioolslangen

Bekijk onze rioolslangen

Bekijk hoe gemakkelijk het is

Play Video

Welk model past bij mij?

Achterwaartse straal

Je situatie bepaalt welke rioolslang je nodig hebt. Heb je een middelgrote verstopping om te ontstoppen; dan is een rioolslang met achterwaartse sproeiers perfect. Door middel van de vier hogedruksproeiers wordt de slang de leiding in gelanceerd. Een rioolslang van dit type is ook geschikt om dunne plexiglas leiding mee te reinigen.

Rioolslang van Techweise

Voorwaartse straal

Heb je te maken met een grotere en diepe verstopping in een leiding; dan volstaat een rioolslang met voorwaartse sproeier wellicht beter. De voorwaartse sproeier zorgt ervoor dat alles op zijn weg met hogedruk gereinigd wordt. Zo maken zelfs de zwaarste vetverstoppingen geen kans. De voorwaartse straal is een effectieve toevoeging voor in de leiding.

Achterwaartse straal

Je situatie bepaalt welke rioolrat je nodig hebt. Heb je een middelgrote verstopping om te ontstoppen; dan volstaat een instapmodel met achterwaarts gerichte sproeiers perfect. Door middel van de vier hogedruksproeiers wordt de slang de leiding in gelanceerd. Een rioolslang van dit type is ook geschikt om dunne plexiglas leiding mee te reinigen.

Rioolslang Rioolontstopper rioolreiniger Techweise

Voorwaartse straal

Heb je te maken met een grotere en diepe verstopping in een leiding; dan volstaat een rioolrat met voorwaartse sproeier wellicht beter. De voorwaartse sproeier zorgt ervoor dat alles op zijn weg met hogedruk gereinigd wordt. Zo maken zelf de grofste vetverstoppingen geen kans. De voorwaartse straal is een effectieve toevoeging voor in de leiding.

Retourneren binnen 14 dagen
zonder opgave van reden

Voor 17:00 uur besteld,
dezelfde dag gratis verzonden

Veilig betalen
via SSL verbinding

Oneindig veel voordelen

Voor de meest effectieve reiniging

Past op de meeste modellen

Geschikt voor Kärcher K2 t/m K7

Zeer effectief

Extreem krachtig dankzij vier hogedruksproeiers

Sterk materiaal

Vastgemonteerde adapter om lekkage tegen te gaan

Zeer flexibel

Extra dun voor optimale beweegelijkheid binnen de leiding

100% tevredenheid

Jij wordt er blij van. Wij ook.

De rioolontstopper werkt prima. Gelijk de buizen doorgespoten en het loopt allemaal weer top. En de levering was snel, ondanks de kerst drukte.

Handyman12Top slangetje

Goede kwaliteit rioolslang. Zie er solide uit en is toch goed buigzaam. Groot pluspunt, hij lekt niet op de snelkoppeling met de pistoolgreep van de Kärcher, dus gelukkig geen waterballet.

JackHaPerfecte kwaliteit

Mijn riool zat volledig diep verstopt maar een loodgieter in de buurt vroeg maar liefst 150 euro om het te ontstoppen. Gelukkig kwam ik dit product tegen en binnen no time liep alles weer door zoals het hoort.

Roy1671Zeer effectief

Heel geschikt om smalle buisjes mee schoon te spuiten. Toegepast op Plexiglas buisjes uit de vijver. Nu WEL algenvrij, met rager niet schoon te krijgen.

Adore05Zeer praktisch

Onlangs gekocht. Snel geleverd en daarnaast goed in gebruik.

PascalhbpGoed product, doet wat je verwacht.

Echt heel goed echt een aanrader spot goedkoop en eens zo goed als die van Kärcher.

marclinda59Super

Slang-lengte = Top .Kracht van verplaatsing slang = meer dan genoeg. Vergeleken met de prijst van het bekende merkt voelt het of het product nog beter werkt 🙂

RonRonDGoede rioolslang

Ontvang persoonlijke kortingen en tips!

Ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling