Verzending & levertijden

 

Regio Verzendtijd

Afrika

3-5 dagen

Verenigde Staten

3-5 dagen

Verenigde Arabische Emiraten

3-5 dagen

Australië

3-5 dagen

Europa

3-5 , 1-2 dagen voor NL & BE

Azië

3-5

Nieuw-Zeeland

3-5

Disclaimer: Bovengenoemde dagen zijn werkdagen. Pakketten zijn niet gelabeld als betaalde rechten, maar de meeste regio’s hoeven geen rechten te betalen. Als u niet zeker bent, neem dan contact op met uw douanekantoor over deze Kosten. Techweise is niet verantwoordelijk voor deze vergoedingen. Als uw regio niet in de lijst staat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit zijn slechts schattingen en we verzenden wereldwijd. Houd er rekening mee dat uw douanekantoor de aankomst van uw pakket kan vertragen. Zorg ervoor dat u contact met hen opneemt als dit het geval is.

Dit doen we terwijl je op je bestelling wacht

Na je betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk en zorgvuldig in gereedheid gebracht voor verzending. Wanneer je voor 17:00 besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag meegegeven aan onze bezorgpartners.

Bezorgkosten

Wij rekenen standaard bezorgingskosten op je bestelling. Dit zijn de volgende tarieven:

  • Standaard pakket (€6,15)
  • Brievenbus pakket (€3,95)

Het kan voorkomen dat we tijdelijke acties hanteren waarin bezorging gratis is. Hier houden we je tijdig van op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

Kosten retourzending

Toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem, want bij Techweise mag je je bestelling retour sturen binnen 14 dagen. De kosten van de retourzending zijn altijd voor eigen rekening. Het retourformulier download je hier.

Transportpartners

Bestellingen die online zijn geplaatst, worden niet geleverd door onze eigen transportservice. Om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren, werken we samen met PostNL en Myparcel.