Reinigen

eenvoudig efficiënt effectief leuk gemaakt

Techweise is een Nederlands merk gespecialiseerd in reinigingsproducten voor huis, tuin en professioneel gebruik. Wij vinden dat iedere omgeving op een milieuvriendelijke manier gereinigd moet kunnen worden, zonder hier te veel tijd aan te spenderen. Dit doen wij door onze producten zo krachtig, duurzaam en effectief mogelijk te maken waardoor geen uitdaging te groot is.

Onze core-values

Gemak

Onze producten zijn eenvoudig - niet ingewikkeld. Je kunt direct aan de slag.

Milieubewust

Wij kiezen onze leveranciers en producten zorgvuldig volgens onze duurzaamheidsprincipes.

Doeltreffend

Met onze producten werk je efficiënt en effectief waardoor je meer tijd overhoudt.

Behulpzaam

Wij denken met onze klanten mee in de zoektocht naar een geschikte oplossing.

Onze filosofie

Techweise stimuleert reinigingsklussen door doe-het-zelvers de meest efficiënte, effectieve en eenvoudige producten aan te bieden die elke klus klaren.

Oog voor duurzaamheid

Reinigingsoplossingen mogen niet ten kosten gaan van het milieu. Daarom reinig je met al onze producten op een milieuvriendelijke manier.

Effectiviteit 

We krijgen het steeds drukker en schoonmaken kost tijd. Daarom zijn onze producten extreem krachtig en effectief. Zo klaar je de klus zo snel mogelijk wat je meer tijd oplevert.

Wat ons motiveert

Ken je het bevredigende gevoel wanneer iets weer helemaal schoon is? Dat gevoel is onze motivatie. Reinigen zó efficiënt maken waardoor je na gebruik van onze producten een glimlach op je gezicht hebt, zonder er veel tijd aan hoeven te spenderen.

Hard made easy

Reinig effectief

Houd meer tijd over

Wees milieuvriendelijk