Reiniging en home tools eenvoudig gemaakt

Onze missie is om huishoudelijke taken moeiteloos en effectief te maken, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen.

Elke dag een nieuwe oplossing voor jouw uitdaging

Bij Techweise draait het allemaal over het vereenvoudigen van jouw schoonmaakroutine. Of je nu worstelt met verstopte afvoeren, vuile ramen of het verwijderen van aanslag, wij hebben de oplossingen voor jou. Met onze innovatieve reinigingsproducten staan we klaar om je te helpen bij elke schoonmaakuitdaging die je tegenkomt.

Onze core values

Gemak

Onze producten zijn eenvoudig. Je kunt direct aan de slag.

Milieubewust

Wij kiezen onze leveranciers en producten zorgvuldig volgens onze duurzaamheidsprincipes.

Doeltreffend

Met onze producten werk je efficiënt en effectief waardoor je meer tijd overhoudt.

Behulpzaam

Wij denken met onze klanten mee in de zoektocht naar een geschikte oplossing.

Ontstaan vanuit een passie

Techweise is ontstaan vanuit een passie. We houden ervan om producten te maken die zowel het resultaat als het gebruik ervan super gemakkelijker maken. Inclusief alles eromheen. Omdat Techweise vroeger enkel gereedschappen verkocht, is zo dan ook de naam ontstaan. {Tech} Techniek + {Weise} Wijsheid. ;-)

Gewoon eenvoudig, daar houden we van

Bij Techweise is onze missie simpel: het eenvoudig en toegankelijk maken van producten voor iedereen. We schrijven leesbare handleidingen, duidelijke instructievideo's en bieden uitstekende service.

Naast betrouwbare en duurzame schoonmaakproducten, streven we ernaar om ook andere producten te vereenvoudigen. Zo is Techweise HOME ontstaan, waarmee we dagelijkse doe-het-zelf projecten moeiteloos maken. Hard made easy - elke dag opnieuw.

Techweise

Hard made easy

Benieuwd naar de Techweise aanpak? Ervaar het zelf eens.