Techweise zakelijk

Techweise producten toevoegen aan jouw assortiment? Samen maken we reinigen eenvoudig en effectief

Over ons

Techweise is een Nederlands merk in reinigingsproducten voor huis, tuin en professioneel gebruik. Wij vinden dat ieder huishouden het frisse gevoel van een schone omgeving moet kunnen ervaren, zonder hier teveel tijd aan te spenderen.

Dit doen wij door onze producten zo krachtig en effectief mogelijk te maken zodat geen uitdaging te groot is.

5000

Producten verkocht

9.7

Als gemiddelde beoordeling

5

Verschillende rioolslangen

Techweise in de (online) retail

Door als distributeur met ons samen te werken, kun je onze rioolslangen toevoegen aan jouw assortiment. Of je nu een webshop of een fysieke bouwmarkt hebt, wij werken graag samen met jou om zoveel mogelijk huishoudens verstopping vrij te maken. Je bestelt onze producten al vanaf 100 stuks, wanneer je ze nodig hebt.

 

Waarom Techweise onmisbaar is binnen jouw assortiment

We zien dat steeds meer mensen een rioolslang in huis halen. Het is namelijk de meest kostenbesparende, duurzame en effectieve manier om verstoppingen op te lossen. Omdat de rioolslang niet in iedere bouwmarkt te vinden is, liggen hier kansen voor fysieke winkels.

Met de rioolslang bied je een grote groep mensen een geschikte oplossing voor verstoppingen. Omdat elk huishouden minimaal eens per jaar last van zo’n verstopping heeft, kun je deze kans niet laten liggen. Daarnaast profiteer je van scherpte tarieven, zodat wij onze klanten samen het beste aanbod kunnen bieden.

Techweise is op een missie om reinigen leuk, efficiënt en effectief te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als partner doen we dit samen en maken we het oplossen van verstoppingen weer duurzaam en eenvoudig.

Informatie voor distributeurs

Ik wil meer weten

Lage productafname

Je koopt je Techweise producten al bij ons in vanaf 100 stuks. Zo blijft je investering laag en loop je weinig tot geen risico.

Snelle leadtime

Wij doen ons uiterste best om de afgenomen artikelen zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans binnen drie weken.

24/7 service

Ons specialistische team staat zeven dagen per week voor je klaar om al je (klant) vragen te beantwoorden en om de beste oplossing te bieden.

Geen maandelijkse kosten

Je koopt tegen een scherp tarief bij ons in wanneer het jou uitkomt. Je zit nergens aan vast.

Samen onze klanten helpen met het duurzaam reinigen van leidingen?