Veelgestelde vragen

Verzending

Bestellig in Nederland geplaatst voor 16:30, worden de volgende dag geleverd. Bestelling in België: op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag geleverd. Heb je de bestelling in het weekend geplaatst? Dan wordt je bestelling op maandag geleverd.

Wij leveren alle bestellingen gratis bij je af.

Je hebt 14 dagen de tijd om de producten van Techweise uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Uiteraard! Zodra wij je bestelling verwerkt is in ons magazijn krijg je direct een Track & Trace code van ons toegestuurd.

Productvragen

Hier hebben wij een overzichtelijk artikel over geschreven. Deze vind je door hier te klikken!

Momenteel zijn onze rioolslangenalleen geschiktvoor de Kärcher hogedrukreiniger K2 t/m K7.

Het is uiterst belangrijk dat de Rioolslang de bovenkant van de leiding aanraakt wanneer deze de leiding betreed. Gaat de leiding juist omhoog? Dan moet de Rioolslang de onderkant van de leiding aanraken.

Door in en uit, lange halen te maken met de Rioolslang binnen de leiding zul je zien dat je door bochten en obstakels heen komt. Geef de Rioolreinigingsslang daarnaast de mogelijkheid zichzelf te lanceren door met pauzes op de pistoolgreep van de Kärcher hogedrukmachine te drukken. Herhaal dit proces meerdere keren.

De maximale bocht die de leiding mag hebben om de slang correct te laten functioneren is 90 º met een diameter van 40mm. In de praktijk kan het voorkomen dat de betreffende leiding net ietwat dikker is of nét een te grote bocht heeft. De bovenstaande afmetingen zijn dan ook maximaal.

Garantie, klantenservice & betalingen

Bij Techweise bieden wij drie jaar garantie op al onze producten. Hiervoor moet je product wel bij ons geregistreerd zijn. Dit doe je eenvoudig en snel doorhier te klikken.

Het verlenen van goede service is waar het bij ons om draait. Daarom is onze klantenservice 24/7 beschikbaar! Contact opnemen doe je eenvoudig door hier te klikken.

Je betaalt via onze webshop via een beveiligde SSL verbinding. Wij bieden onze Nederlandse en Belgische klanten de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, American Express, IDEAL, Bankcontact, PayPal, Apple Pay, Maestro en Klarna.